098 751 339
info@cosmos.hr
Zagrebačka ulica 92
42 000 Varaždin Hrvatska/Croatia

Povijest

Naša povijest seže u prošlo stoljeće, točnije u 1991. godinu, kada smo malim koracima krenuli istraživati naše mogućnosti. Naše poslovanje temeljilo se na grafičkom dizajnu, izradi vizualnog identiteta tvrtki – od logotipa, svog reklamnog materijala, oslikavanja vozila i fasadi, izradi banner-a i ostalih usluga.

Iza nas je pregršt projekata, ali voljeli bismo izdvojiti projekt oslikavanja šezdesetak trafostanica varaždinske županije u suradnji s Elektrom Varaždin, koji je izmijenio naličje četvrti varaždinske županije, tako da je oronulim trafostanicama nadjenuo novo i ljepše ruho, prikladno okolini u kojoj se određena trafostanica nalazi.

Također, nezaobilazan projekt jest tematiziranje zabavnog parka Mirnovec, gdje smo pomaknuli naše granice, i zakoračili u novu sferu dotadašnjeg poslovanja, primjenjujući nove tehnike i materijale, kako bismo ostvarili ciljeve samog projekta, što nam je pošlo za rukom, i otvorilo nam vrata u svijet tematiziranja, odnosno primjenjivanja THEMING tehnike.

Konstantna volja za učenjem i praćenjem novih trendova dovela nas je i do urbane opreme rađene od INOX materijala, koja je u nama probudila novu strast zbog svoje elegancije i jedinstvenog dizajna, koji primjenjujemo na svim našim projektima, uz dogovor s klijentom.

Naše dugogodišnje iskustvo i prisutnost na tržištu ostavilo je neizostavan trag na brojnim projektima, što je rezultiralo uspješnom poslovnim suradnjom s brojnim poslovnim partnerima, koji nas rado preporuče drugima. Cijelo smo vrijeme u potrazi za novim metodama rada i materijalima, kako bismo naše usluge vršili na visokom stupnju profesionalnosti, pouzdanosti i na zadovoljstvo naručitelja usluge.