098 751 339
info@cosmos.hr
Zagrebačka ulica 92
42 000 Varaždin Hrvatska/Croatia

JARBOL ZA ZASTAVE

Stup jarbola je izrađen od polirane INOX 304 cijevi namijenjene za kopnene uvjete, ili od polirane INOX 316 cijevi koja je materijal za morske uvjete. Takva vrsta materijala jarbolu za zastavu, osim vrhunske kvalitete i čvrstoće, daje i prekrasan izgled.

Uz jarbol se isporučuje i temeljna ploča s temeljnim vijcima koja se betonira u temelj, te podložne pločice i ukrasne matice. Na temeljnoj ploči je laserski izrezan LOGO naručitelja. Ukoliko se montira na postojeći temelj i na već postojeće temeljne vijke tada nas kontaktirajte da temeljnu ploču prilagodimo vašoj situaciji.

Okretni vrh jarbola radi trajno i bez zapinjanja. Zastava se okreće i pri laganom vjetru. Okretanje za 360 stupnjeva. Na vrhu se nalazi diskretna ukrasna kugla, kao  elegantan element, i kao takva čini jarbol za zastavu ljepšim. 

Neizostavan dio jarbola za zastavu su plastična kopča i vezica, koje omogućuju tihi rad i kod jakog vjetra. Uteg na kraju zastave omogućuje da zastava stoji ravno i da se ne može omotati oko stupa ili zapetljati oko vrha jarbola.jarboli za zastave - inox


jarboli za zastave - inox


jarboli za zastave - inox


jarboli za zastave - inox